Παρουσίασε Αλεξόπουλο ο Κωστένογλου

Τον νέο του συνεργάτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Γιώργο Αλεξόπουλο, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Νίκος Κωστένογλου στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής (7/10) στα Σπάτα.

"Να συζητάτε μαζί του οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε. Υπήρξε αξιόλογος ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη εμπειρία και θα μας βοηθήσει πολύ. Περιμένουμε πολύ σύντομα να στελεχωθεί και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ. Θα δουλέψουμε στις ταχύτητες και στους αυτοματισμούς σήμερα.

Δεν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί στην άμυνα και επίθεση γιατί λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Θα το κάνουμε την επόμενη εβδομάδα", είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες ο Κωστένογλου.

Παράλληλα, ο Κωστένογλου χάρισε την απογευματινή προπόνηση στους κιτρινόμαυρους, καθώς έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος για διπλές προπονήσεις τη δεδομένη στιγμή.

Οι παίκτες θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου (8/10) και μετά θα πάρουν ρεπό μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (10/10) όταν και θα επιστρέψουν στα Σπάτα για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, με άδεια στην Ισπανία βρίσκονται οι Χοσέ Κάρλος και Χουάν Κάλα και θα επιστρέψουν στην προπόνηση της Δευτέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα