ΠΑΣάς ο Αστέρας στα Γιάννινα

Σαν σίφουνας πέρασε ο Αστέρας Τρίπολης από τα Γιάννινα, όπου κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-1 τον ΠΑΣ και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αμυντική δυσλειτουργία των γηπεδούχων στην επανάληψη και πήρε πανάξια την πρόκριση για τους "8" του θεσμού. Πρωταγωνιστής ο Ράγιος, που σημείωσε δύο τέρματα, ενά τα υπόλοιπα σημείωσαν οι Τσιαμπούρης και Χούλι. Ο ΠΑΣ είχε μειώσει προσωρινά με τον Γεωργίου.

Ελάχιστα

πράγματα, που μπορούμε να συγκρατήσουμε από το πρώτο ημίχρονο, καθώς οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, ενώ και το θέαμα, που προσέφεραν οι δύο ομάδες ήταν κάτω του μετρίου.

Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία και μία ελαφριά υπεροχή, ωστόσο οι αρκάδες είχαν κλείσει σωστά τους διαδρόμους με αποτέλεσμα να κρατούν χωρίς ιδιαίτερη πίεση το μηδέν στην άμυνα.

Στην επανάληψη όμως όλα άλλαξαν και ο Αστέρας Τρίπολης σημείωσε την απόλυτη ψυχρολουσία. Και ενώ οι παίκτες του Αναστασιάδη είχαν αρχίσει να εντείνουν την πίεσή τους, μία λάθος αντίδραση του Κηπουρού, που άφησε ανυπεράσπιστη την εστία του, έδωσε την ευκαιρία στον Τσιαμπούρη να ανοίξει το σκορ στο 62'.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι αρκάδες χτύπησαν εκ νέου και με τον Ράγιος διπλασίασαν τα τέρματά τους, παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης.

Ο ΠΑΣ δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και μείωσε στο 74' με τον Γεωργίου, που πριν λίγο είχε πέρασε στο παιχνίδι, δίνοντας νέα μορφή στο παιχνίδι. Οι γιαννιώτες πίεσαν στα επόμενα λεπτά, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά πλήρωσαν τελικά μία ακόμα αμυντική τους αδράνεια.

Ο Χόυλι την εκμεταλλεύτηκε, έγραψε από κοντά το 3-1 και ουσιαστικά έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα του ΠΑΣ για ανατροπή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πλέον παραδοθεί και ο Ράγιος στις καθυστερήσεις έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με εντυπωσιακό τέρμα, σφραγίζοντας την πρόκρισή σε μία δύσκολη έδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα