Πασούτιν: Να βρούμε την αχίλλειο πτέρνα του Παναθηναϊκού

Ο τεχνικός της Ουνιξ Καζάν, Εβγκένι Πασούτιν, τόνισε πως η αποστολή της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο, θα ψάξει να βρει την... αχίλλειο πτέρνα των πράσινων.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας δήλωσε ενόψει του ματς της Τετάρτης (25/1): "Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Με έναν τόσο έμπειρο προπονητή όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι αντίπαλοί μας στοχεύουν και φέτος στην κορυφή. Εμείς θα παίξουμε με τον πρωταθλητή Ευρώπης

στην έδρα του. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά ακόμη και τόσο μεγάλες ομάδες έχουν την "αχίλλειο πτέρνα" τους. Θα προσπαθήσουμε να την βρούμε μέσα στο παρκέ. Προετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά γι' αυτό το παιχνίδι και θα παίξουμε για τη νίκη".

Από την πλευρά των παικτών ο Τέρελ Λίντεϊ, είπε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Κέρδισαν την Ευρωλίγκα πέρυσι και αυτό μιλάει από μόνο του. Σίγουρα εμείς θα παίξουμε για τη νίκη αλλά όλοι γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Αυτό είναι το Τοπ-16 και κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Θα βάλουμε τα δυνατά μας μέσα στο παρκέ. Ελπίζω να μάθαμε το μάθημά μας από το προηγούμενο ματς με την Φενέρ όπου κάναμε κακό ξεκίνημα. Θα προσέξουμε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Μάικ Μπατίστ αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Για να κερδίσουμε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε ομαδική δουλειά σε όλη τη διάρκεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα