Πεδουλάκης: Μπαίνουμε σε ρυθμούς μάχης

Για την εντός έδρας αναμέτρηση του Περιστερίου με τον ΚΑΟΔ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης.

"Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτό τα λέει όλα. Σχεδόν όλες οι ομάδες της Α1 είναι ανέτοιμες έχοντας πολλά νέα πρόσωπα όπως και εμείς", τόνισε ο έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

"Από εδώ και πέρα όμως τελειώνουν τα ψέματα και μπαίνουμε σε ρυθμούς μάχης. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά γιατί τώρα ξεκινάει ένας

μαραθώνιος που θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες.

Το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν προκειμένου να ξεπεράσουμε και το δεδομένο άγχος της πρεμιέρας".

Καυκής: "Μέλος μιας ιστορικής ομάδας"
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Καυκής δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι πλέον μέλος του Περιστερίου, μίας ιστορικής ομάδας. Βρίσκομαι μαζί με τα παιδιά εδώ και ενάμιση μήνα στις προπονήσεις και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι το άριστο κλίμα και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται κάτι που ελπίζω να βγει και στους αγώνες. Γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή μου, τον Αργύρη Πεδουλάκη η παρουσία του οποίου ήταν και ένας από τους λόγους που συμφώνησα με το Περιστέρι.

"Όπως κάθε ματς πρεμιέρας έτσι και αυτό θα είναι δύσκολο. Απαιτείται συγκέντρωση και τα 40 λεπτά και βοήθεια από τον κόσμο της ομάδας για να πάρουμε τη νίκη. Είναι φυσικά ακόμη αρχή στο πρωτάθλημα, λογικό καμία ομάδα να μην είναι έτοιμη, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

Keywords
Τυχαία Θέματα