Pregame: Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15GR)

Στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με ακόμη τέσσερις ομάδες παραμένει ο Ατρόμητος, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (22/10) υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι αήττητη μέχρι στιγμής, αφού μετράει δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ εντός έδρας έχει μία νίκη και μία ισοπαλία.

Μόλις μία απουσία μετράει ο έλληνας τεχνικός, αυτή του νεαρού μέσου, Παναγιώτη Μπάλλα, ο οποίος απουσιάζει με την Εθνική Νέων.

Από εκεί και πέρα, ο Δώνης έχει όλους τους

υπόλοιπους στη διάθεσή του και θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στους γιαννιώτες.

Η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρα, Καραγκούνη, Φυτανίδη, Γιαννούλη, Νάστο, Τόμας, Ζουέλα, Τάτο, Γκαρσία, Καραμάνο, Μπέλιτς, Αναστασάκο, Επστάιν, Μήτρογλου, Μπρίτο, Δημούτσο και Μακρή.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο ΠΑΣ έχει πραγματοποιήσει και αυτός καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού έπειτα από έξι αγώνες μετράει εννέα βαθμούς και βρίσκεται μόνος του ένα βαθμό πίσω από τους πρωπορευόμενους.

Συνολικά οι γιαννιώτες έχουν δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ εκτός έδρας μετρούν μία ισοπαλία και μία ήττα.

Ο Στεφάν Ντεμόλ θα έχει στη διάθεσή του τον Τάσο Πάντο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όχι όμως και τους τραυματίες Πατσατζόγλου, Ντάσιο και Μιχαήλ.

Την αποστολή του ΠΑΣ απαρτίζουν οι: Κηπουρός, Ταμπάσης, Πάντος, Κώτσιος, Μπουζίντ, Βάντερσον, Λίλα, Βίλα, Ανδράλας, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, Μπεσέρα, Κυριάκος, Γεωργίου, Τζάνης, Μπακαγιόκο Ιμπραΐμα και Μπαγκαγιόκο Μαμαντού.

Keywords
Τυχαία Θέματα