Πήραν Ντάλεμπερτ οι Ρόκετς

Οι Χιούστον Ρόκετς πρόσθεσαν στο δυναμικό τους τον free agent σέντερ Σάμιουελ Ντάλεμπερτ, υπογράφοντάς τον για τα επόμενα δύο χρόνια έναντι συνολικής αμοιβής 13,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ντάλεμπερτ αγωνίστηκε πέρυσι με τους Σακραμέντο Κινγκς, έχοντας 8,1 πόντους και 8,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, έπειτα από μια οκταετή θητεία στη Φιλαδέλφεια.

Η έλευση του 30χρονου παίκτη από την Αϊτή, ο οποίος είναι πολιτογραφημένος καναδός, στο Χιούστον ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τη φροντλάιν των Ρόκετς, που είδαν

τον Γιάο Μινγκ να ανακοινώνει οριστικά την απόσυρσή του το περασμένο καλοκαίρι.

Σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις, οι Νιου Τζέρσεϊ Νετς κράτησαν τον Κρις Χάμφρις στο ρόστερ τους, προσφέροντάς του μονοετές συμβόλαιο αξίας 8 εκ. δολαρίων.

Ο 26χρονος φόργουορντ απασχόλησε την αμερικανική κοινή γνώμη φέτος με τον λαμπερό γάμο του με την τηλεπερσόνα Κίμ Καρντάσιαν, αλλά περισσότερο με το πολύκροτο διαζύγιό τους που βγήκε μόλις 72 μέρες αργότερα.

Εντός παρκέ είχε 10,0 πόντους και 10,4 ριμπάουντ σε 74 παιχνίδια την περασμένη σεζόν.

Ο Νιου Γιορκ Νικς ανακοίνωσαν την απόκτηση του φόργουορντ Στιβ Νόβακ, ο οποίος κόπηκε προ ημερών από το Σαν Αντόνιο, και λέγεται ότι εξετάζουν την περίπτωση του Κένιον Μάρτιν, πρώην συμπαίκτη του Καρμέλο Αντονι στο Ντένβερ.

Ο Μάρτιν εγκατέλειψε την κινεζική λίγκα όπου αγωνιζόταν από το ξεκίνημα της σεζόν, παρόλα αυτά δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο NBA έως ότου ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της πρώην ομάδας του, τον προσεχή Μάρτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα