Στέλνουν Ιζακσον στο Λιμάνι οι ολλανδοί

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για να λύσει τη συνεργασία του με τον Φράνκο Κοστάντσο, προκειμένου να αποκτήσει άλλον τερματοφύλακα, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Αντρέας Ιζακσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία ο σουηδός γκολκίπερ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τους πειραιώτες και η Αϊντχόφεν δέχεται να τον παραχωρήσει έναντι 650.000 ευρώ. Αυτές τις πηγές επικαλείται και η εφημερίδα Sportday, τονίζοντας πως ο 30χρονος

πορτιέρο θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τις 900.000 ευρώ.

Οι ολλανδοί αναφέρουν ακόμη πως ο Ιζακσον είχε αρχικά κάποιες επιφυλάξεις, λόγω των οικονομικών προβλημάτων στην Ελλάδα, αλλά τελικά πείστηκε να μετακομίσει στη χώρα μας.

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής τερματοφύλακας έχει παίξει σε 22 αγώνες (6 για το Europa League, 15 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο Ολλανδίας), έχοντας συνολικά 1980 λεπτά συμμετοχής.

Πάντως, για να τελειώσει η υπόθεση του Ιζακσον, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Μάρκο Κοστάντσο και για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Ο Κοστάντσο έχει κλειστό τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για να φύγει από τον Πειραιά, ζητάει να πληρωθεί τα δύο χρόνια του συμβολαίου του. Αυτό δεν το δέχονται οι ερυθρόλευκοι, που πιστεύουν πως αν του δώσουν τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου, θα είναι ικανοποιημένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα