Πήραν την ευλογία του Οσίου Λουκά οι ποδοσφαριστές του Λεβαδειακού

Το μοναστήρι του Οσίου Λουκά επισκέφτηκε αμέσως μετά το τέλος της σημερινής (1/12) προπόνησης σύσσωμη η ομάδα του Λεβαδειακού με επικεφαλής τον πρόεδρο των Βοιωτών Αριστείδη Ρούσσαρη, ο οποίος δήλωσε πως αυτή η επίσκεψη θα δώσει δύναμη στους πράσινους ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στο γήπεδο της Χαιρώνειας έγινε και σήμερα το πρωί η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού, με τον Γιώργο Παράσχο να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος στη βελτίωση

της τακτικής της ομάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, σύσσωμη η ομάδα, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ρούσσαρη επισκέφθηκε το μοναστήρι του Οσίου Λουκά.

Εκεί, ο Μουλόπουλος, ως αρχηγός της ομάδας, δώρισε στον ηγούμενο της μονής μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του.

Λίγο πριν την αναχώρηση από τη Μονή, ο Πρόεδρος κ. Ρούσσαρης δήλωσε: "Θα ήθελα εκ μέρους όλης της ομάδας, να ευχαριστήσω το γέροντα Χρύσανθο και όλους τους μοναχούς της Μονής του Οσίου Λουκά για το εξαίσιο γεύμα που μας παρέθεσαν. Ήταν μοναδική εμπειρία για εμάς. Η επίσκεψή μας αυτή θα μας δώσει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια στο Πρωτάθλημα της Super League, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα