Πλατινί: Ετοιμοι οι πολωνοί

Επίσκεψη στην Πολωνία για να επιθεωρήσει τις εργασίες που γίνονται ενόψει του Euro 2012 έκανε ο Μισέλ Πλατινί και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όσα είδε.

Με δηλώσεις του στο Associated Press ο πρόεδρος της UEFA τόνισε πως 232 ημέρες πριν από την έναρξη του Euro οι εργασίες στην Πολωνία βρίσκονται σε καλό δρόμο:

"Είμαι

πολύ χαρούμενος γιατί βλέπω κάποια πανέμορφα γήπεδα και όλα δείχνουν έτοιμα για την έναρξη. Όλα πηγαίνουν καλά και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τον κόσμο την επόμενη χρονιά σε μία υπέροχη γιορτή. Μπορώ να πω ότι μετά την επίσκεψή μου στα τέσσερα γήπεδα, τέσσερις πόλεις, τέσσερα αεροδρόμια ότι όλα είναι έτοιμα για την Πολωνία", τόνισε αρχικά ο Πλατινί και συνέχισε:

"Δεν είναι μόνο τα γήπεδα, αλλά όλες οι εγκαταστάσεις – δρόμοι, αεροδρόμια, σιδηροδρομικοί σταθμοί που θα είναι χρήσιμα για τους ανθρώπους που θα βρεθούν στο Euro 2012. Όλο αυτό το διάστημα η Πολωνία δεν μας ανησύχησε καθόλου. Είχαμε κάποια προβλήματα με την Ουκρανία, αλλά ξεπεράστηκαν και σύντομα θα είναι απόλυτα έτοιμοι για τη διοργάνωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα