Πρίφτης: Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Η Καβάλα παραμένει χωρίς νίκη το 2012 και ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει από τους παίκτες του να πάρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ηλυσιακό.

"O Hλυσιακός έχει παρουσιάσει σταθερότητα σε όλη τη διαδρομή του α’ γύρου. Είναι μία ιδιαίτερα σοβαρή ομάδα και απαιτητική, κάτι που αποδεικνύεται από την εξαιρετική εμφάνιση του κόντρα στον Ολυμπιακό", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

ο Πρίφτης και συνέχισε:

"Εμείς θέλουμε να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα παίζοντας στο γήπεδο μας, που πάντα αισθανόμαστε καλύτερα και με τη βοήθεια του κόσμου καταφέρνουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Αυτό να προσπαθήσουμε να γίνει και αύριο".

Δηλώσεις για το ματς έκανε και ο βόσνιος γκαρντ, Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος τόνισε: "Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε μία σκληρή ομάδα. Την είδαμε άλλωστε πόσο δυνατή είναι στο ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Για να μπορέσουμε να τη βοηθήσουμε θα πρέπει να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και αυτή είναι μία ευκαιρία. Δεν πρέπει να την κλωτσήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα