Πρώτο ακαδημαϊκό έτος στη GBA

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Κώστας Χαραλαμπίδης σας περιμένουν την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (Αγ.Δημητρίου &3ης Σεπτεμβρίου, τηλ. 2310.968531-2). Σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις διεθνείς αστέρες ανοίγουν το πρώτο ακαδημαϊκό έτος στη GBA

(GREEK BASKETBALL ACADEMY).

Με σκοπό να μάθουν στα παιδιά όσα χρειάζονται για να αποκτήσουν τις βάσεις και τα απαραίτητα εφόδια στα πρώτα τους μπασκετικά βήματα, υπόσχονται πρωτοποριακούς τρόπους εκμάθησης και ενδιαφέρουσες παράλληλες δραστηριότητες για να αγαπήσουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και η Αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου, αναπτύσσουν μια μοναδική συνεργασία με ινδάλματα του ελληνικού αθλητισμού ώστε η νεολαία να αγαπήσει ακόμη περισσότερο το μπάσκετ. H Ακαδημία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου.

Τέσσερις πρωταθλητές αγκαλιάζουν νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και θα διδάξουν τα μυστικά του μπάσκετ, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση με δελτία. Όποτε το επιθυμούν μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα σε οποιοδήποτε σωματείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα