Πρόβλημα ο Μόνχε

Πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό με τον Βιθέντε Μόνχε, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Κυριακής (15/1) με τράβηγμα στον δεξιό μηρό.

Ο αργεντινός μέσος θα υποβληθεί την Δευτέρα (16/1) σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί επακριβώς η κατάσταση του τραυματισμού του και κατά πόσο θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Ερβέστο Βαλβέρδε για το εκτός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με την Ξάνθη

στα Πηγάδια.

Από 'κει και πέρα, ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και οι Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης θεραπεία, αλλά οι δύο τελευταίοι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι μέχρι το παιχνίδι στην ακριτική πόλη.

Εκτός πλάνων είναι και ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση. Ο σέρβος πηγαίνει τακτικά στου Ρέντη, όπου του γίνεται αλλαγή στην επίδεση του τραύματός του και σε περίπου 10 ημέρες θα του αφαιρεθούν τα ράμματα.

Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Την Δευτέρα (16/1) οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (17:00GR).

Ντιόγκο: Χαρούμενος για τη νίκη και την υποδοχή

Ικανοποιημένος για τη νίκη, αλλά και τη ζεστή υποδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Ντιόγκο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. "Καλημέρα σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη χθεσινή νίκη και τη στήριξη των οπαδών μας", έγραψε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα