H υπομονή στερεύει...

Μαζί με τις ελπίδες της ΑΕΚ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, στερεύει και η υπομονή των απλήρωτων -εδώ και μήνες- ποδοσφαιριστών της.

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη ότι "έχουμε κάνει τόση υπομονή, που δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλο", αντιπροσωπεύουν όλους τους ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων εξετάζουν και το ενδεχόμενο της προσφυγής.

Η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί και πιθανολογείται ότι η όποια κίνηση από την πλευρά των

ποδοσφαιριστών θα γίνει μρτά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (18/1).

Ακόμα και οι 400.000 ευρώ που θα μοιραστούν στους λογαριασμούς τους, αντιστοιχούν σε... εξευτελιστικά ποσά για τον καθένα, βάσει των συμβολαίων που έχουν υπογράψει.

Από 'κει και πέρα, αίσθηση προκάλεσε το πανό των οργανωμένων οπαδών που αναρτήθηκε το Σάββατο (14/1) στο ΟΑΚΑ ("Αδαμίδη ο χρόνος σου τελειώνει"). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος έχει πάρει το... μήνυμα, εξακολουθεί να αναζητεί λυση που θα βγάλει την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Στο μεταξύ, την Δευτέρα (16/1) λήγει η προθεσμία που είχε πάρει ο ’ραβας επενδυτής, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Γιάννη Βλάχο, ώστε να αποφασίσει αν θα επενδύσει στην ΑΕΚ. Ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει, ενώ από την ΠΑΕ διαψεύστηκε κατηγορηματικά πως πρόκειται για τον Αντνάν Κασόγκι, τον Σαουδάραβα κροίσο της δεκαετίας του 1980.

Keywords
Τυχαία Θέματα