Σάλπι: Θέλω να μείνω, νέα κουβέντα το καλοκαίρι

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που ξεκαθάρισε όμως πως οι οριστικές συζητήσεις θα γίνουν το καλοκαίρι. Στο περιθώριο της βράβευσής του για το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής, ο επιθετικός του Δικεφάλου τόνισε πως "έχουμε συμφωνήσει ότι εφόσον πάνε όλα καλά, θα έχουμε αίσιο τέλος το καλοκαίρι" και έδωσε σύνθημα νίκης για το ματς με τον Πανιώνιο. Αναφέρθηκε

και στην αποχώρηση των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, ενώ τόνισε πως ήρθε η ώρα για να δοθεί περισσότερη βάση στους νεαρούς έλληνες παίκτες.

"Έχουμε κάνει κάποια συζήτηση με την ΠΑΕ αυτό που προέχει είναι οι υποχρεώσεις της ομάδας και έχουμε συμφωνήσει ότι εφόσον πάνε όλα καλά, θα έχουμε αίσιο τέλος το καλοκαίρι.

Επειδή μέχρι σήμερα είχαμε αρκετά προβλήματα και εμείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στη διοίκηση και εγώ με την αντιμετώπιση μίας μικρής μερίδας του κόσμου θα σας ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλήσαμε για ποσά για αριθμούς. Μιλήσαμε γενικά. Αυτό που προέχει είναι να λύσει η ομάδα όλα τα προβλήματα που προϋπήρχαν και να μπει μία τάξη. Εφόσον όλα είναι καλά εγώ δεν έχω κανένα λόγο να μην μείνω περισσότερα χρόνια στην ομάδα. Ουσιαστικά υπάρχει διάθεση και από την ΠΑΕ και από την πλευρά μου για να γίνει κάτι τέτοιο. Τώρα όλα δείχνουν θετικά", είπε αρχικά ο Σαλπιγγίδης.

Για την τριάδα αγώνων με ΑΕΚ, Πανιώνιο και Ατρόμητος, είπε: "Δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση τα επόμενα τρία παιχνίδια αλλά το αυριανό μόνο. Όλα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχει η κούραση αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί παίζουμε στην έδρας μας, θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας και γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα".

Σε ερώτηση για τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα και τις ανακατατάξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο Σαλπιγγίδης τόνισε: "Ήταν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. ’φησαν το δικό τους σημάδι στην ομάδα. Τους ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία, είναι ένα βήμα που το θέλανε. Όσον αφορά την ομάδα ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει πάντα ακόμα κι αν φύγω κι εγώ και όλα τα παιδιά που υπάρχουν στα αποδυτήρια.

Ίσως έτσι όπως είναι οι εποχές που η οικονομία χτυπάει την Ελλάδα και κατ’ επέκταση το ποδόσφαιρο και την ομάδα μας θα είναι καλό να δώσουμε λίγο περισσότερο βάση σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, παιδιά της δεύτερης ομάδας για να βγαίνουν παιδιά.

Το ταλέντο περισσεύει αλλά δυστυχώς είναι λίγες οι περιπτώσεις που κι εσείς συζητάτε και γράφετε γι’ αυτούς. Τα παιδιά που είναι στη διοίκηση και ήταν ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν θα κάνουν το καλύτερο δυνατό. Όταν και αν έρθει η περίοδος της ‘κοιλιάς’ στην απόδοσή μας ελπίζω να είμαστε κα λίγο τυχεροί γιατί πολλές φορές δεν παίζεις καλά αλλά κερδίζεις. Εμείς θα προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα