Ανοίγει η αυλαία στην Κηφισιά

17:36 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με τρεις αγώνες ανοίγει αύριο η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

ΑΟ Κηφισιάς - ΠΑΟΚ
Ο ΑΟ Κηφισιάς θέλει να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί που έχει (5 ήττες), ο ΠΑΟΚ θέλει να διευρύνει το δικό του θετικό σερί (2 νίκες), σε ένα παιχνίδι που είναι κρίσιμο και για τους δύο.
Το θετικό για τον ΑΟΚ είναι αυτή τη φορά ο Κώστας Αρσενιάδης θα έχει

στη διάθεση του όλους τους αθλητές του.
«Θα είμαστε πλήρης για πρώτη φορά μετά από καιρό αν και δεν έχουμε ξεπεράσει τα προβλήματα μας... Σε ένα φοβερά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το φετινό, όλα τα παιχνίδια είναι οριακά από την 5η θέση και κάτω. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να μην τους αφήσουμε να παίξουν τόσο καλά, να αντιμετωπίσουμε τα ατού τους και να τους αναγκάσουμε να ακολουθήσουν το δικό μας ρυθμό», είπε ο τεχνικός των γηπεδούχων.
Στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μέλκας είδε με ανακούφιση τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τόλη Αρμενάκη (η αξονική τομογραφία ήταν καθαρή) και τον υπολογίζει κανονικά.
«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, στόχος μας είναι η νίκη, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει σχεδόν όλοι οι παίκτες μας να παίξουν καλά. Με νίκη βλέπουμε ψηλά, ενώ αν χάσουμε θα παραμείνουμε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη», είπε ο κ. Μέλκας και συμπλήρωσε: «Πρέπει να προσέξουμε τον Μπέλλο γιατί παίζει διαφορετικά και είναι ίσως ο πιο γρήγορος διαγώνιος...
Εμείς είμαστε καλά., αλλά έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια και οι νίκες φέρνουν και την καλή ψυχολογία».

ΕΑ Πατρών - Φοίνικας Σύρου
Την πρώτη της νίκη μέσα στο 2012 (και πρώτη μετά από τρεις σερί ήττες) αναζητά η ΕΑ Πατρών κόντρα στον Φοίνικα Σύρου που θέλει από την πλευρά του το τρίποντο για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.
«Δεν προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις και η ομάδα του Φοίνικα Σύρου είναι πολύ δυνατή αλλά ο δικός μας στόχος δεν αλλάζει και είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο νεαρός ακραίος των Αχαιών Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΕΑΠ, στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για τους φιλάθλους.
Στον Φοίνικα ο Νίκος Νεόφυτος δεν υπολογίζει εκ νέου τον ΑΝτζέλικο Ντάνγκουμπιτς, αλλά όπως τόνισε ο Ζένια Γκόρτσανιουκ: «Παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν θέλουμε τη νίκη. Η ΕΑΠ έχει ανάγκη από βαθμούς κι αυτό την κάνει επικίνδυνη, αλλά αν παίξουμε συγκεντρωμένα από την αρχή πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Παναθηναϊκός - Παμβοχαϊκός
Στο κλειστό του Μετς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς έχοντας διαφορετικούς στόχους.
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την καλή εμφάνιση στη Σύρο και το σημαντικό βαθμό που κατέκτησε, αλλά οι Πράσινοι παραμένουν σε δύσκολη θέση και η ανάγκη για κατάκτηση βαθμών είναι επιτακτική, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αποδείξει πλέον ότι η πορεία του μόνο τυχαία δεν είναι.
Οι γηπεδούχοι όλη την εβδομάδα αντιμετώπισαν

Keywords
Τυχαία Θέματα