Σαμαράς: Μου είχαν πει ότι θα σκοράρω

Ο παίκτης που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Εθνικής μας επί της Κροατίας με το πανέμορφο γκολ που σημείωσε στο 70ό λεπτό, ο Γιώργος Σαμαράς αποκάλυψε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, πως οι συμπαίκτες του, τού είχαν πει ότι θα σκοράρει πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Ο Κρητικός επιθετικός ανέφερε πως η γαλανόλευκη θα πάει στην Γεωργία για να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει την πρόκριση για τα τελικά

του Euro.

"Μπορώ να πω πως υπήρχε καλή πίεση από τους συμπαίκτες μου στις προπονήσεις. Πριν από το ματς μου είπαν ότι θα καταφέρω να σκοράρω", τόνισε αρχικά ο Σαμαράς και συνέχει αναφορικά με το ματς με την Κροατία:

"Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας, αν θυμηθούμε και το πόσο νευρικοί ήμασταν στο πρώτο μέρος. Ηρεμήσαμε στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και έτσι ήρθαν οι τρεις βαθμοί".

Ενόψει Γεωργίας, ο επιθετικός της Σέλτικ, τόνισε: "Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση με την Γεωργία. Απέναντι στην Κροατία πανηγυρίσαμε μία νίκη, αλλά όχι και την πρόκριση, καθώς πρέπει να πάρουμε και άλλους βαθμούς στο παιχνίδι με την Γεωργία".

Keywords
Τυχαία Θέματα