Σαν... SebaLeto του... ballσόι!

Τα... όργια από τον Σεμπάστιαν Λέτο, το νέο... Θεό της πράσινης εξέδρας, που με τα όσα κάνει, οδηγεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ξεχάσει τον Σισέ, συνεχίστηκαν και κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Αργεντίνο άσο να είναι ασταμάτητος!

Οπως έχει γίνει ξεκάθαρο, όποιος και να 'ναι ο αντίπαλος, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Ο εκάστοτε αμυντικός θα μαζέψει τις... σακκούλες και ο εκάστοτε τερματοφύλακας την μπάλα ή τις μπάλες από τα δίχτυα του.

Ο

φετινός Λέτο είναι το... κάτι άλλο και οδηγεί τον Παναθηναϊκό προς την κατάκτηση του τίτλου. Τα κάνει όλα και συμφέρει! Και σκοράρει και σερβίρει και μαρκάρει και κλέβει και κάνει τα... τσαλίμια του και άντε πιάστε τον!

"Εκτός από τα γκολ, ο Λέτο είχε μία λαμπρή απόδοση. Είχε γεμάτο παιχνίδι. Επαιξε ομαδικά, δεν είχε ατομισμό και θα έλεγα ότι απέδειξε ότι είναι παίκτης μιας άλλης διάστασης. Θέλω να τον συγχαρώ, γιατί έπαιξε όπως του ζήτησα και όταν ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί εντολές, κάνει χαρούμενο τον προπονητή του". Τάδε έφη Ζεσουάλδο Φερέιρα, που έβγαλε το... καπέλο στον ποδοσφαιριστή του, με τον Πορτογάλο να μη συνηθίζει να μιλάει μεμονωμένα για παίκτες του. Αλλά αυτή τη φορά έσπασε τον κανόνα, αφού ο Αργεντίνος είναι πράγματι από... άλλη διάσταση, όπως ορθά είπε ο τεχνικός του ΠΑΟ.

Μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό να έχει δώσει 7 παιχνίδια, ο Λατινοαμερικάνος σταρ έχει σκοράρει και στα 7 ματς, ενώ έφτασε αισίως τα 10 γκολ και φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Και όπως φάνηκε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν σταματιέται ούτε με... μπουνιές, σαν κι αυτές που του έριξε ο Κάλα, λίγα δευτερόλεπτα, αφότου ο Κώστας Κατσουράνης πετύχαινε το 3-0 και προφανώς δεν υπέπεσαν στην αντίληψη του Σπάθα!

Keywords
Τυχαία Θέματα