Σεσκ: Eφυγα με δάκρυα απ' την Αρσεναλ

Για πρώτη φορά ο Σεσκ Φάμπρεγκας μίλησε για τη μεταγραφή του από την Αρσεναλ στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι και παραδέχτηκε πως για τον ίδιο ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση.

"Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Δεν ντρέπομαι να πω ότι έφυγα με δάκρυα. Ηταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου", είπ ο ισπανός άσος που λατρεύτηκε στο "Emirates" και συνέχισε...

"Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ

ότι θα αγαπούσα τόσο πολύ μια ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα. Είμαι περήφανος που υπήρξα μέλος της Αρσεναλ και φυσικά είμαι απίστευτα ευγνώμων για το γεγονός πως υπήρξα αρχηγός αυτής της ομάδας. Δέθηκε με τον σύλλογο και αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου".

Οσο για το τι μέτρησε στην απόφασή να του να πει το "ναι" στην Μπαρτσελόνα, τόνισε: "Ηθελα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και νιώθω ότι στην Μπαρτσελόνα το καταφέρνω. Θυμάμαι ότι μετά το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στην έναρξη της περσινής αγωνιστικής περιόδου, είχα πολλή όρεξη για δουλειά και ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω την Αρσεναλ.

Εκανα καλό ξεκίνημα, αλλά μετά ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς. Προς το τέλος της σεζόν, έβλεπα την ομάδα να αδυνατεί να παρουσιαστεί αξιοπρεπής, να μην καταφέρνουμε να συνεργαστούμε και έχασα το κίνητρο που είχα για το ποδόσφαιρο και την ’ρσεναλ. Αισθάνθηκα τον εαυτό μου να αλλάζει. Έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή. Να κάνω κάτι καινούργιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα