Σίσιτς: Να συνεχίσουμε έτσι...

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου ο Μίρνες Σίσιτς που ευχήθηκε η ομάδα του να έχει και ανάλογη συνέχεια.


Ο εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, ο Μίρνες Σίσιτς έκανε λόγο για δίκαιη νίκη του ΟΦΗ και ευχήθηκε να συνεχίσει η κρητική ομάδα στους ίδιους ρυθμούς και στα

υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

"Μακάρι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι από τον Πανιώνιο και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια" δήλωσε ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ρόβας, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το διπλό του ΟΦΗ επί των κυανέρυθρων τονίζοντας πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από δω και πέρα...

"Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Οι εκτός έδρας βαθμοί είναι πολύτιμοι. Είχαμε πάρει έναν και με τον Ολυμπιακό. Είμαστε νέα ομάδα. Μέρα με τη μέρα αποκτούμε ταυτότητα.

Δεν θα είμαστε για κανέναν εύκολος αντίπαλος. Αν κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόβας.

Keywords
Τυχαία Θέματα