Σπανούλης: Στόχος οι Top-16

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν για ακόμη μία φορά ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην νίκη των ερυθρολεύκων κόντρα στην Μπιλμπάο, όμως στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης προτίμησε να μην σταθεί στην προσωπική του απόδοση.

"Είχαμε πει και πριν το ματς πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για εμάς, σε περίπτωση ήττας ίσως να ήμασταν εκτός TOP-16, κάναμε ένα λάθος και αφήσαμε τη Μπιλμπάο να τρέξει στον αιφνιδιασμό, δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό", δήλωσε ο αρχηγός του

Ολυμπιακού που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Στην τέταρτη περίοδο είχαμε συγκέντρωση, παίξαμε τα σωστά και πιστεύω πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Είναι αλήθεια και πραγματικότητα ότι μέσα από αυτά τα ματς γινόμαστε. μεγαλύτεροι και πιο ώριμοι. Θα είμαστε πιο έτοιμοι όσο περνάει ο χρόνος. Πιστεύω πως οι αντίπαλοι προσαρμόζονται πάνω στα δικά μας συστήματα, αλλά εμείς σαν ομάδα και ο καθένας προσωπικά, προσπαθήσαμε για να φτάσουμε στη νίκη σε κάθε παιχνίδι".

Όσο για την προσωπική του απόδοση, ο Βασίλης Σπανούλης σημείωσε: "Προσπαθώ συνέχεια να είμαι έτοιμος. Για εμένα μετράει πάντα η επόμενη φάση και όχι τι έγινε προηγουμένως. Πιστεύω πως η ομάδα λειτουργεί σωστά, και ίσως βρεθεί κάποιο άλλο παιδί να κάνει τη δουλειά σε κάποια παιχνίδια. Αυτό που μετράει είναι οι νίκες. Το τελευταίο που σκεφτήκαμε ήταν η διαφορά απόψε, θέλαμε μόνο τη νίκη. Πιστεύω πως ακόμη και με πέντε νίκες μπορεί κάποιος να περάσει πρώτος από αυτόν τον πολύ δύσκολο όμιλο. Στόχος είναι να περάσουμε στο TOP-16, στη επόμενη φάση".

Keywords
Τυχαία Θέματα