Στο 7-1 το ρεκόρ των Μπουλς. Καλή εμφάνιση του Κουφού στη νίκη των Νάγκετς επί των Χόρνετς

08:42 7/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Την έβδομη νίκη τους σε οκτώ ματς πέτυχαν οι Σικάγο Μπουλς,που πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα μετά τη σεζόν 1996-97. Τελευταίο θύμα της παρέας του Ντέρικ Ρόουζ, οι Ορλάντο Μάτζικ.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ πάλευε ουσιαστικά μόνος του απέναντι στους Μπουλς, οι οποίοι ευτύχησαν να έχουν σε καλή μέρα τους Ρόουζ και Ντενγκ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αγωνιστικά και ο Κάρλος Μπούζερ. Συνεπώς, δεν ήταν δύσκολο για το Σικάγο να φτάσει στη νίκη.

Ο Ρόουζ είχε 21 πόντους, 10 ασίστ και 8 ριμπάουντ, ενώ από πλευράς Μάτζικ ο Χάουαρντ σημείωσε 28 πόντους,

αλλά δεν πήρε βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, από πλευράς παραγωγικότητας έκανε ο Κόμπι Μπράιαντ, στο ματς των Λέικερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Οι Λιμνάνθρωποι νίκησαν σχετικά δύσκολα με 97-90 και ο Κόμπι είχε 39 πόντους.

Στα υπόλοιπα ματς, σημαντικό διπλό πέτυχαν οι Πέισερς στη Βοστώνη, αλλά και οι Νικς στην Ουάσινγκτον, με τον Καρμέλο Αντονι να σημειώνει 37 πόντους, στο 99-96 επί των Ουίζαρντς.

Τέλος, να σημειώσουμε πως την καλή πορεία τους συνέχισαν οι Νάγκετς, που επικράτησαν με 96-88 των Χόρνετς. Ο Κώστας Κουφός πήρε μία ακόμη ευκαιρία από τον Τζορζ Καρλ και δεν την άφησε να πάει χαμένη, καθώς σε 17 λέπτά συμμετοχής πέτυχε 8 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και έκανε 3 κοψίματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα