Στο δρόμο της επιστροφής ο Τοροσίδης

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στην αγωνιστική δράση έχει ξεκινήσει, αφού το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού αισιοδοξεί πως ο διεθνής έλληνας αμυντικός θα είναι ιατρικά έτοιμος για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη.

Με το κλίμα στο Λιμάνι να είναι σε πολύ καλό επίπεδο μετά τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις κόντρα σε Ντόρτμουντ

και Πανιώνιο, οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Φάληρο.

Σήμερα (24/10) οι παίκτες του Βαλβέρδε έχουν ρεπό μετά από απόφαση του βάσκου και η προετοιμασία για το ματς με την κρητική ομάδα, που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα ξεκινήσει την Τρίτη (25/10).

Το ενδιαφέρον βρίσκεται στη λίστα των τραυματιών και η αυριανή μέρα θα είναι σημαντική σχετικά με την κατάστασή τους και κατά πόσο ο Βαλβέρδε μπορεί να τους υπολογίζει άμεσα.

Με εξαίρεση τον Φουστέρ, που ακόμα δεν έχει γυμναστεί από το ματς με την ΑΕΚ και η επιστροφή του υπολογίζεται μετά το ματς με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, οι Τοροσίδης, Φέισα και Γέστε βρίσκονται στο στάδιο επανένταξης.

Στην καλύτερη κατάσταση από τους τρεις βρίσκεται ο Τοροσίδης, ο οποίος σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο θα είναι έτοιμος για τον ΟΦΗ. Τουλάχιστον ιατρικά, γιατί η συμμετοχή του θα κριθεί από το κατά πόσο τον θεωρεί ετοιμοπόλεμο ο προπονητής.

Σε περίπτωση που κριθεί ικανός να αγωνιστεί τότε το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής ούτως ώστε να είναι 100% για το κρίσιμο ματς στο Ντόρτμουντ.

Ο Φέισα βρίσκεται επίσης σε πολύ καλό στάδιο και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα αρχίσει προπονήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε για τη Ντόρτμουντ. Το ίδιο ισχύει και για τον Γέστε, που έχει συμπληρώσει σχεδόν ένα μήνα από τη στιγμή που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα