Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Νέμεθ

Με την φανέλα του ΠΑΣ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο ούγγρος επιθετικός, Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες στα Γιάννινα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου βρισκόταν σε αναζήτηση επιθετικού και κατέληξε στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αποτελέσει μία εξαιρετική μεταγραφή για τους γιαννιώτες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Νέμεθ αγωνιζόταν

στην Λίβερπουλ και έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από την ΑΕΚ. Στην συνέχεια επέστρεψε στην αγγλική ομάδα, από όπου τον αγόρασε ο Ολυμπιακός.

Υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πήρε ευκαιρίες και τον περασμένο Ιανουάριο πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου με την μορφή δανεισμού. Στην συνέχεια επέστρεψε στους πειραιώτες, από όπου και έμεινε ελεύθερος.

Πλέον, αναμένεται στα Γιάννινα, όπου θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει και θα ξεκινήσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα. Ωστόσο, δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής (22/1) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα