Συνάντηση Φερέιρα με Νίνη

09:04 2/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Συνάντηση με τον Σωτήρη Νίνη είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τις επαφές του με την Πάρμα.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, στέλνοντας εξώδικο στον παίκτη, όταν πληροφορήθηκε ότι αυτός συζητάει με άλλη ομάδα, γεγονός που δεν άρεσε στον Νίνη. Ο Φερέιρα,

όμως, τον υπολογίζει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και γι` αυτό τον κάλεσε το Σάββατο (31/12) να συζητήσουν.

Ο Νίνης τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Φερέιρα πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά για την ώρα δεν έχει λάβει κάποια οριστική απόφαση:

"Δεν θέλω να επηρεαστεί το κλίμα εξαιτίας μου. Απλώς θέλω να γυρίσω δυνατός και να βοηθήσω να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα", τόνισε ο 22χρονος παίκτης στον Φερέιρα και ο πορτογάλος του είπε:

Θέλω να δουλέψεις στην αποθεραπεία σου και να γυρίσεις σύντομα. Όσο ανήκεις στον Παναθηναϊκό είσαι στα πλάνα μου. Η ομάδα σε περιμένει. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη να περνάει τραυματισμό χιαστού".

Εκτός από την κίνηση του Φερέιρα, προσπάθεια προσέγγισης του Νίνη αναμένεται να γίνει και από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, από την οποία τονίζεται πως το εξώδικο στάλθηκε για τυπικούς κυρίως λόγους, από τη στιγμή που πράγματι, ο παίκτης δεν μπορεί να συζητάει με άλλη ομάδα.

Επίσης, οι πράσινοι πρόκειται να καλέσουν σε συνάντηση τον παίκτη, αλλά και τον μάνατζέρ του, με σκοπό να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα