Πονοκέφαλος με Κουίνσι, Ρούντολφ

20:04 1/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Με το... αριστερό ξεκίνησε η νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό, αφού στην πρώτη προπόνηση του 2012 ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τους Κουίνσι και Ρούντολφ να αποχωρούν με προβλήματα από το πρόγραμμα με αποτέλεσμα να τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή τους στο ματς της Τετάρτης (4/1) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στο ιατρικό

δελτίο του Παναθηναϊκού μπήκαν οι Κουίνσι και Ρούντολφ, γεγονός που περιορίζει τις επιλογές του Φερέιρα ενόψει Αγρινίου. Ο γκανέζος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό, ενώ ο ούγγρος με πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής, εκεί που σίγουρα θα απουσιάσει ο Σεμπάστιαν Λέτο, καθώς έχει δηλωθεί στο συγκεκριμένο ματς για να εκτίσει την ποινή του.

Γίνεται κατανοητό πως αν οι δύο παίκτες δεν καταφέρουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους, τότε ο Φερέιρα είναι πολύ πιθανό να επιλέξει για την αρχική 11άδα τον Μαυρία και τον Τοτσέ.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής της μπάλας Β«5-2Β» και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα