Συνάντηση Βαλβέρδε - Μαρινάκη για τα μεταγραφικά

Συνάντηση για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού θα έχουν την Τρίτη (20/12) ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο ισπανός τεχνικός θα κάνει τις εισηγήσεις του στον πρόεδρο της ομάδας και στη συνέχεια θα αποφασίσουν από κοινού τις κινήσεις που θα γίνουν.

Δύο παίκτες στα χαφ,

ένας επιθετικός και ένας τερματοφύλακας είναι οι προτεραιότητες στον Ολυμπιακό.

Το θέμα του τερματοφύλακα, ασφαλώς και εξαρτάται από τις εξελίξεις στο θέμα του Φράνκο Κοστάντσο και το αν θα βρεθεί τρόπος να λυθεί το συμβόλαιό του. Αν ο αργεντινός μείνει τελικά στο Λιμάνι, τότε ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια. Διαφορετικά, θα γίνει κίνηση για απόκτηση πιο έμπειρου τερματοφύλακα που θα πάρει θέση βασικού.

Στην επίθεση, θα εξεταστούν κάποιες λύσεις, αλλά αν δεν βρεθεί εξαιρετικός δεν θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης και θα επιστρέψει στο Λιμάνι ο Ντιόγκο, ώστε να αποτελεί μία έξτρα λύση στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Το θέμα του χαφ τέλος φαίνεται πως είναι αυτό που απασχολεί εντονότερα τον Βαλβέρδε. Ενας παίκτης σε στιλ Φέισα και ένας νέος... Γκαλέτι, που θα αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, βρίσκονται στα πλάνα του ισπανού τεχνικού και
εκεί θα δώσουν βάση οι ερυθρόλευκοι τον Ιανουάριο.

Επίσης, είναι πιθανό να συζητηθούν περιπτώσεις παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε και πιθανότατα να παραχωρηθούν ως δανεικοί, ενώ θα ληφθεί απόφαση για το αν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Τάτος ή αν θα μείνει στον Ατρόμητο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα