Τα βρετανικά ΜΜΕ για το Ολυμπιακός-Αρσεναλ

Για ελληνική τραγωδία της ’ρσεναλ στο Καραϊσκάκη, αλλά και για τον γκαφατζή Βίτο Μανόνε, κάνει λόγο ο βρετανικός Τύπος. Αυτό που τονίζεται κυρίως από τα αγγλικά ΜΜΕ, είναι πως έγιναν πολλά λάθη από την άμυνα της ’ρσεναλ και ιδιαίτερα από τους τερματοφύλακες.

Διαβάστε τι γράφουν τα σημαντικότερα βρετανικά ΜΜΕ, αλλά και η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

Daily Mail
Οι ρεζέρβες του

Βενγκέρ υπέφεραν στην ελληνική τραγωδία. Μία γκάφα από τον τρίτο τερματοφύλακα της ’ρσεναλ, Βίτο Μανόνε, βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μία άξια νίκη απέναντι στην ήδη προκριθείσα ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

The Mirror
Ο Μοδέστο ταπείνωσε τους "κανονιέρηδες".

The Guardian
Το ελληνικό πείραμα της ’ρσεναλ ολοκληρώθηκε με αποκλεισμό του γηπεδούχου Ολυμπιακού.

The Independent
Η ’ρσεναλ πλήρωσε ακριβά τα αμυντικά κενά στην Ελλάδα. Η ’ρσεναλ ολοκλήρωσε την πορεία της στο group F με ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά οι Έλληνες αποκλείστηκαν από τις νοκ-άουτ φάσεις.

Sky Sports
Ελληνική τραγωδία για την ’ρσεναλ, αλλά ο νικητής Ολυμπιακός έμεινε εκτός των "16". Το 200ό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ δεν πήγε σύμφωνα με τα πλάνα του, αφού η αποδυναμωμένη ’ρσεναλ ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ομίλους με μια ντροπιαστική ήττα με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού.

The Sun
Η γκάφα του Βίτο Μανόνε προκάλεσε την γκέλα των "κανονιέρηδων" στην Ελλάδα. Οι γκαφατζήδες Λούκας Φαμπιάνσκι και Βίτο Μανόνε άφησαν τη νικήτρια του ομίλου, ’ρσεναλ, να γλιστρήσει στην Ελλάδα.

Uefa.com
Ο Ολυμπιακός νίκησε την ’ρσεναλ, αλλά αποκλείστηκε. Η ελληνική ομάδα βρισκόταν στο δρόμο για τους "16", αλλά τα γεγονότα στο Ντόρτμουντ την περιόρισαν στην 3η θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα