Τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Μπόλονι για τον Λαζάρ

20:13 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Στην σκιά των αποχωρήσεων των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (4/1) αγώνα με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα με τον Λάζλο Μπόλονι να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Κοστίν Λαζάρ, η συμμετοχή του οποίου, ωστόσο θα κριθεί την τελευταία στιγμή από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας την Τρίτη (3/1) ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό (4/1).

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Κώστα Χαλκιά, ενώ συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Σταύρο Τσουκαλά και τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο.

Σε ό,τι αφορά τον Κοστίν Λάζαρ δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί, συμπεριλήφθηκε στην 20άδα και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Έττο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο και Ρομπέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα