Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες

19:14 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, αν και είχαν ευκαιρίες (περισσότερες οι Κρητικοί, πιο κλασικές οι Γιαννιώτες) και έτσι έμειναν στο 0-0. Για 8ο σερί παιχνίδι έμειναν μακριά από τη νίκη οι Ηπειρώτες, για 4ο σερί ματς έμειναν χωρίς γκολ οι Ηρακλειώτες, που δείχνουν ολοφάνερα πως χρειάζονται επιθετικούς για να στέλνουν τη μπάλα στο... πλεχτό και να παίρνουν βαθμούς.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης

παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2-3-1 με τον Φεγκρούς κάτω από τα δοκάρια, τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα τους Πατσατζόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιο, Σκαρντοβέλι. Οι Τζημόπουλος και Βίλα ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ στα άκρα της μεσαίας γραμμής ξεκίνησαν οι Σκούφαλης, Μπεσέρα. Πίσω από τον προωθημένο Μπακαγιόκο ήταν ο Γεωργίου.

Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστόπουλος κατέβασε τον ΟΦΗ με τον Κάρολ στην εστία, τους Γαλανόπουλο, Ταυλαρίδη, Γεωργίου και Μπουλούτ στην άμυνα, τους Βερόν, Κάλαϊτζιτς αμυντικά χαφ, ενώ τριάδα μπροστά τους ξεκίνησαν οι Μπούρμπος, Λόπες και Σίσιτς, με τον Μάντζιος να αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση των Κρητικών.

Ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά και είχε δύο σουτ με τους Σκούφαλη και Μπακαγιόκο στο πρώτο δεκάλεπτο με τον ΟΦΗ να ισορροπεί και να έχει ένα καλό πεντάλεπτο (17'-22') όπου απείλησε τρεις φορές την εστία του Φεγκρούς. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Κώτσιου στο 36', ύστερα από κόρνερ του Σκούφαλη να αποκρούεται πάνω στη γραμμή από τον Βερόν, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Σίσιτς, που έφυγε λίγο άουτ από την εστία του ΠΑΣ.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, απειλώντας με τους Ζόρντι Λόπες (47'), Κάλαϊτζιτς (48'), Μάντζιο (58') και Σίσιτς (62'), οι οποίοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τα αβίαστα λάθη που έκαναν οι αμυντικοί του ΠΑΣ χαρίζοντάς τους την μπάλα έξω από την περιοχή του Φεγκρούς.

Ο Αναστόπουλος έριξε στη μάχη τον Παπουλή αντί του Ζόρντι Λόπες, ενώ ο Αναστασιάδης πέρασε τους Τζάνη, Ζαϊρί και Μιχαήλ αντί των Σκούφαλη, Μπακαγιόκο και Μπεσέρα, προκειμένου να κάνει πιο ευέλικτη την ομάδα του στην επίθεση, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, μολονότι στο 90' ο Τζάνης βρέθηκε σε θέση βολής, όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα