Τελειώνει του Βιεϊρίνια

13:34 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Αυτές τις ώρες παίζεται το τελευταίο επεισόδιο της μεταγραφής του Αντρέ Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ. Ο γερμανικός Τύπος αναφέρει ελάχιστα επί του συγκεκριμένου ζητήματος, αφού πέρα από μια λιτή αναφορά περί ενδιαφέροντος του Φέλιξ Μάγκατ για τον πορτογάλο, αναλώνεται στη πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της έναρξης του 2ου γύρου. Αντιθέτως, ο πορτογαλικός Τύπος σημειώνει τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ που θα καρπωθεί η Πόρτο.

Αντρέ Βιεϊρίνια, Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης, Βασίλης Τσάρτας (εκπρόσωπος του παίκτη) και Αχιλλέας Μαυρομάτης (νομικός σύμβουλος

ΠΑΕ ΠΑΟΚ) βρίσκονται ήδη στη γερμανική πόλη για τις τελικές διαπραγματεύσεις ώστε να ολοκληρωθεί η αγοροπωλησία. Εκτιμάται ότι ο ΠΑΟΚ θα βάλει στο ταμείο του ένα ποσό που κυμαίνεται από 3,2 εκατομμύρια ευρώ έως 3,8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο γερμανικός Τύπος δεν καταγράφει λεπτομέρειες επί του θέματος, ασχολείται με τις μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις της Βόλφσμπουργκ αλλά και για το στάδιο προετοιμασίας της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι.

Αντιθέτως, η πορτογαλική Abola τονίζει ότι Β«η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και οι Δράκοι (Πόρτο) θα εισπράξει έναν εξαιρετικό ποσό που θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης. Ο Βιεϊρίνια παραχωρήθηκε στον ΠΑΟΚ τον Μάιο του 2009, αλλά η Πόρτο διατήρησε το 35% (... 33%) των δικαιωμάτων του. Η προσφορά της Βόλφσμπουργκ ανέρχεται στο ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ και η Πόρτο θα εισπράξει 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί στη διάρκεια της ημέρας, αφού ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, βρίσκεται στη Γερμανία για να κλείσει τη μεταγραφήΒ», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα