Pregame Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης (3/1, 17:15GR)

10:18 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να καίγονται πραγματικά για βαθμούς.

Ο γηπεδούχος Πανιώνιος περνάει μία δύσκολη, μεταβατική περίοδο, με παίκτες να έρχονται και να φεύγουν. Πάντως, ο Ακης Μάντζιος κατάφερε

να βγάλει την αποστολή, στην οποία θα βρίσκεται και το νέο απόκτημα της ομάδας, Αράζ Αμπντουλάγιεφ.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Ομο, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά, η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους: Σιδεράκη, Ανέστη, Σιόβα, Τσότσαλιτς, Πετκάκη, Κβιρκβέλια, Αυλωνίτη, Σταυροθανασσόπουλο, Σάμαρη, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκη, Ρόκα, Αναστασόπουλο, Κολοβό, Κούτσι, Σκέμπρι, Μπούζα, Αμπντουλάγιεφ.

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει, πάντως και ο Αστέρας. Eκτός αποστολής έμεινε ο Χουανίτο, λόγω καρτών, ο Πουλίδο, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο από το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και ο Ροτζέριο. Σπίσης ανέτοιμοι είναι ακόμη οι Μπαρτολίνι, Κερ και Μπακασέτας.

Το μόνο ευχάριστο για τον Σάκη Τσιώλη είναι πως επέστρεψαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας οι Περόνε, Αρσενίεβιτς και Τσουμάγκας.

Αναλυτικά η αποστολή: Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Θανάσης Κωστούλας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Λέαντρο Αλβάρες, Αντώνης Λαδάκης, Φερνάντο Ουσέρο, Τάσος Τσουμάγκας, Ράγιος, Τσίμο Ναβάρο, Σάββας Τσαμπούρης, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Χούλι, Μάριο Μπρέσκα, Ηλίας Σολάκης και Εμμάνουελ Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα