Τέλος τα χαμόγελα, τώρα ο Αστέρας, το σύνθημα στον Ολυμπιακό

Οι πανηγυρισμοί για το σπουδαίο διπλό στη Μασσαλία έλαβαν τέλος και από την Παρασκευή (25/11) το πρωί άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Μέρος της προπόνησης έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι, να δώσει ανάσες στον Ράφικ Τζιμπούρ σκέφτεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα για

τον Ολυμπιακό, που το πρωί της Παρασκευής (25/11) ξεκίνησε την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε ένα παιχνίδι, που ο Βαλβέρδε σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές, αφού το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα βαρύ και κάποιοι παίκτες πρέπει να ξεκουραστούν.

Ενας από αυτούς είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ, με τον Μάρκο Πάντελιτς να χτυπάει την πόρτα της 11άδας. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί τόσο ο Βιθέντε Μόνχε, όσο και οι δύο χρυσές αλλαγές του Βελοντρόμ, οι Φετφατζίδης και Γέστε.

Ο Βαλβέρδε πάντως δεν άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει Τρίπολης, αφού η προπόνηση για όσους αγωνίστηκαν στη Γαλλία έμεινε σε χαλαρούς ρυθμούς και περιείχε αποθεραπεία. Ο βάσκος πάντως θα έχει στη διάθεσή του και τον Φέισα, που πλέον είναι 100% έτοιμος.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ιμπαγάσα, ο οποίος αποτελεί ένα μικρό μυστήριο και εξακολουθεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος. Σήμερα (25/11) έδειξε σε καλύτερη κατάσταση, αλλά παραμένει αμφίβολος για το ματς.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Μακούν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Ορμπάιθ ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Βαλεριάνος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (26/11) με την προπόνηση που θα γίνει στις 17:00GR και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα