"Θα φοβηθούμε την... Ομόνοια;"

Στο πρωτάθλημα στρέφει την προσοχή του ο ΑΠΟΕΛ, μετά την πρόκριση στους "16" του Champions League και έχει έναν... καλό λόγο να το κάνει, καθώς ακολουθεί το σούπερ ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο Ούγκο Πάρντο έδωσε σύνθημα νίκης, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν φοβάται την Ομόνοια. Εξάλλου, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν φοβήθηκε τα... μεγαθήρια στο Champions League.

"Eχουμε

ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί αν κερδίσουμε μπορούμε να ανεβούμε στην πρώτη θέση. Επομένως, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα τρέξουμε πολύ και θα τα δώσουμε όλα όπως και στο Champions League. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν είμαστε κουρασμένοι, είμαστε επαγγελματίες", είπε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ και συνέχισε...

"Δεν φοβόμαστε στο Champions League, και αυτό δεν θα γίνει ούτε με Ομόνοια. Όχι, είναι απλώς ποδόσφαιρο. Είναι καλύτερα όταν το γήπεδο είναι γεμάτο αλλά για εμάς δεν έχει σημασία. Όπως είπα είμαστε επαγγελματίες και αυτή είναι η δουλειά μας και η ζωή μας. Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα