Κάκωση ο Βίλα, μπήκε ο Τζάνης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ενα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο προέκυψαν από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο μεν Χρήστος Τζάνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς, στον αντίποδα, δεν προπονήθηκε ο Βίλα που υπέστη κάκωση στο πόδι.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30) για την 13η αγωνιστική της Super League.

Η

σημερινή προπόνηση η οποία διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα. Ευχάριστο γεγονός αποτελεί η επιστροφή του Χρήστου Τζάνη, ο οποίος μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε εδώ και ένα μήνα ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του.

Από εκεί και πέρα οι Γεωργίου (πρήξιμο στο δάχτυλο), Μπακαγιόκο (ενοχλήσεις στην μέση) και Μπαγκαγιόκο (ενοχλήσεις στο πόδι) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στην σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Βίλα ο οποίος στην χθεσινή προπόνηση χτύπησε σε ανύποπτη φάση με αποτέλεσμα σήμερα να νιώθει ενοχλήσεις.

Ο παίκτης του ΠΑΣ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία η οποία έδειξε ότι υπέστη βαριά κάκωση τρίτου μετατάρσιου στο αριστερό πόδι από άμεση πλήξη.

Ο Βίλα αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα θεραπεία για να κατάφερει να ξεπεράσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα το πρόβλημα τραυματισμού. Επόμενη προπόνηση για την ομάδα αύριο το πρωί, ενώ το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα