Θέλει αλλαγές, αλλά μπορεί;

Το καλοκαίρι, ο Αρης υποβλήθηκε σε εγχείριση αντικαθιστώντας τα (αγωνιστικά) ζωτικά κύτταρα της ομάδας με κάτι πιο φρέσκο. Τρεις μήνες αργότερα διαπιστώνεται ότι αυτή η απόφαση είναι σχεδόν αδύνατο να δικαιώσει τους. χειρουργούς, διότι ο οργανισμός (η ομάδα δηλαδή) δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Κι έτσι, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, κρίνεται απαραίτητο για τον ασθενή Αρη, να υποβληθεί σε νέα

επέμβαση.

Δεδομένου του ότι η προσθήκη του Δημήτρη Τσαλδάρη εντάσσονταν στον αρχικό σχεδιασμό, οι κίτρινοι ήδη προχώρησαν σε μια αντικατάσταση. Λόγω όμως της αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζουν και οι άλλοι δύο rookies (σ. σ. Σαμ Μάλντροου, Σέρχιο Κερούς) θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι σύντομα θα επιδιωχθεί (από τον σύλλογο) η λύση των συμβολαίων τους.

Χθες (15/11) εξάλλου, η πρεμιέρα της ομάδας απέναντι στον κόσμο της - καθώς ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι παρουσία οπαδών του Αρη - ήταν επιεικώς απογοητευτική. Βέβαια, προς αυτή τη κατεύθυνση λειτούργησε και η επιθετική αναποτελεσματικότητα των παικτών που έχουν ανάλογες ευθύνες, όπως οι Χρήστος Ταπούτος, Δημήτρης Τσαλδάρης. Ωστόσο, οι τελευταίοι έχουν αποδείξει με την παρουσία τους πως έχουν την ικανότητα να προσφέρουν. Αντιθέτως, έγινε ακόμη πιο έντονη η αμφιβολία για τους Μάλντροου, Κερούς.

Βέβαια, η πρόθεση αντικατάστασης παικτών εύκολα λέγεται, δύσκολα υλοποιείται. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Αρης παραμένει σε μεταβατική περίοδο, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των κ. κ Θανάση Τζεβελέκη, Γιάννη Δαμιανίδη, με την ομάδα παραγόντων που θέλουν να σχηματίσουν διοίκηση Πρωτοδικείου.

Και πρωτίστως είναι απαραίτητο να τελειώσει το διοικητικό, διότι θα καθορίσει (και) το οικονομικό status της εταιρίας, κατ' επέκταση δηλαδή και το αγωνιστικό. Κι αν κρίνουμε από το γεγονός ότι το διοικητικό

Keywords
Τυχαία Θέματα