Θλάση ο Τσιρίλο, έξω 20 μέρες

Ο ΠΑΟΚ διανύει τη κρισιμότερη περίοδο της σεζόν και αντί να ετοιμάζει όλα τα όπλα του, μετράει απώλειες. Με τελευταία αυτή του Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση - σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε - και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τις αναμετρήσεις με την Ουντινέζε.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει θλάση στους προσαγωγούς και επί του παρόντος, υπάρχει η εκτίμηση ότι θα μείνει εκτός για 15-20 ημέρες. Βέβαια,

πολλά θα εξαρτηθούν από την αντίδραση του οργανισμού του, φαίνεται όμως ότι ο παίκτης δύσκολα θα προλάβει τη πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Ιταλία, καθώς μεσολαβεί διάστημα μόλις 17 ημερών.

Ακόμη εξάλλου κι αν είναι έτοιμος ιατρικά, δεν είναι τόσο βέβαιο ότι θα είναι έτοιμος και αγωνιστικά, αφού θα χάσει αρκετές προπονήσεις. Περιττό αναφοράς ασφαλώς ότι ο Τσιρίλο δεν υπολογίζεται στους αγώνες απέναντι σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ.

Εκτός στον αγώνα με τη κρητική ομάδα θα είναι και ο Στέφανος Αθανασιάδης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκε ο αγώνας στο Ηράκλειο ώστε να εκτίσει τη ποινή της αγωνιστικής.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Φωτάκη που επίσης θα πρέπει να μείνει εκτός σε έναν αγώνα, επιλέχθηκε το ντέρμπι με τον Αρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα