Την Παρασκευή (6/1) υπογράφει ο Ζαραδούκας στον ΠΑΣ Γιάννινα

00:13 6/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Σε λίγες ώρες ο Γιάννης Ζαραδούκας θα ανήκει και τυπικά στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς την Παρασκευή (6/1) αναμένεται στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κυανόλευκους" και να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, ύστερα από τη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον διεθνή αριστεροπόδαρο μπακ, τον ΠΑΣ και τον Ολυμπιακό.

Σεφτέ στις μεταγραφές της χειμερινής περιόδου θα κάνει την Παρασκευή (6/1) ο ΠΑΣ Γιάννινα,

καθώς είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση μέσω δανεισμού από τον Ολυμπιακό του Γιάννη Ζαραδούκα.

Ο διεθνής μπακ έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Ηπειρώτες, οι οποίοι πήραν και την συγκατάθεση των ερυθρολεύκων, ούτως ώστε να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, μέχρι το καλοκαίρι σε πρώτη φάση...

Ο Ζαραδούκας ετοιμάζει... βαλίτσες για το ταξίδι Πειραιάς-Γιάννινα και μέσα στις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους κυανόλευκους και να ενταχθεί στο ρόστερ της νέας του ομάδας.

Και το σημαντικότερο απ' όλα; Να θυμηθεί -επιτέλους- πως είναι το ποδόσφαιρο, γιατί στου Ρέντη κόντεψε να το... ξεχάσει, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν του έδωσε ούτε... μισή ευκαιρία να αγωνιστεί και να δείξει την αξία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα