Τότεναμ και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 στο λονδρέζικο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής

Είχαν και οι δύο ομάδες πολλές κλασικές ευκαιρίες, τους ακυρώθηκε και από ένα γκολ ως οφσάιντ, η Τσέλσι είχε και δοκάρι, αλλά τελικά το ματς δεν ήρθε... over, αλλά έμεινε... under! To 1-1, λοιπόν, σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών της Τότεναμ και της Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής. Οι Πετεινοί έμειναν στην 3η θέση της Premier League,

με τους Μπλε να ακολουθούν στην 4η θέση.


Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η Τότεναμ και προηγήθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σάντρο έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, έδωσε για τον Μπέιλ, που έκανε την κούρσα, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη σέντρα και ο Αντεμπαγιόρ από κοντά με πλασέ πρόλαβε στην έξοδο τον Τσέχ κάνοντας το 1-0.

Η Τσέλσι προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και έχασε διπλή ευκαιρία στο 11', με τον Μάτα που σούταρε έξω από την περιοχή, τον Φρίντελ να μην συγκρατεί την μπάλα και ο επερχόμενος Στάριτζ με εξ επαφής σουτ, την έστειλε μόλις πάνω από τα δοκάρια άουτ!

Τελικά οι μπλε ισοφάρισαν στο 23' όταν ο Ντρογκμπά άλλαξε με τον Κόουλ (βρήκε τη μπάλα και με το χέρι...), αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο Στάριτζ από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 για την Τσέλσι.

Εξι λεπτά αργότερα (29') η ομάδα του Βίλας Μπόας άγγιξε το 1-2, με τον Ντρογκμπά να εξαπολύει-κεραυνό που τράνταξε το δεξί δοκάρι του Φρίντελ, ύστερα από σέντρα του Μποσίνγκουα και άψογο στοπάρισμα του Ιβοριανού επιθετικού.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νωρίς τον Ιβάνοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε και στην θέση του πέρασε στο 33ο λεπτό ο Πάουλο Φερέιρα.

Η Τότεναμ μετά από πολλή ώρα έδειξε σημάδια... ζωής στο 45', με τον Αντεμπαγιόρ να κάνει περιστροφή γύρω από τον εαυτό του και να πιάνει το σουτ, όμως ο Τσέχε έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με νέο τραυματισμό για την Τσέλσι, καθώς ο Μίκελ παραπάτησε και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον προπονητή του, με τον Ρομέου να παίρνει τη θέση του.

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54' έφτασε κοντά στο 1-2, όταν ο Ντρογκμπά έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ραμίρες, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φρίντελ, που απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Η Τότεναμ θα σκοράρε στο 59' με τον Αντεμπαγιόρ, αλλά το γκολ θα ακυρωθεί σαν οφσάιντ, κάτι που, πάντως από το ριπλέι δεν φαίνεται να υπάρχει! Στο 76' θα σκοράρει και ο Μάτα για λογαριασμό της Τσέλσι, αλλά κι αυτό το τέρμα δεν θα μετρήσει, καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Μεγάλη ευκαιρία για τους Πετεινούς στο 85' με τον Σάντρο, ο οποίος έκανε ατομική ενέργεια και σουτ, η μπάλα κόντραρε και στον Μεϊρέλες, αλλά ο Τσεχ με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης μετά από σέντρα του Μπέιλ, ο Γκαλάς βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, αλλά η προβολή του πέρασε μόλις άουτ.

Η απάντηση για την Τσέλι ήρθε από τον Ραμίρες, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και έπιασε ολομόναχος την κεφαλιά, στέλνοντας, ωστόσο τη μπάλα μόλις άουτ από το αρισ

Keywords
Τυχαία Θέματα