Τους κερδίζει και τραυματίας ο Κόμπι

Την επόμενη φορά που οι Λέικερς θα αντιμετωπίσουν τους Νικς, μπορούν να βάλουν στο παρκέ μια καρέκλα ντυμένη με τη φανέλα με το Νο24: θα πετύχει τουλάχιστον 25 πόντους.

Οποτε αντιμετωπίζει την ομάδα της Νέας Υόρκης, ο Κόμπι Μπράιαντ μοιάζει σεληνιασμένος. Ακόμα κι όταν παίζει με χτυπημένο καρπό, και για τέταρτη φορά σε πέντε βράδια.

Την Πέμπτη (29/12) ο Black Mamba είχε 28 πόντους και θα μπορούσε να βάλει εύκολα καμιά δεκαριά ακόμα, αν οι Νικς δεν ήταν τόσο

απειλητικοί όσο είναι ένα βρέφος για μια αρκούδα.

Ο μόνος που το πάλευε, κρατώντας τη Νέα Υόρκη σχετικά κοντά στο σκορ, ήταν ο Καρμέλο Αντονι. Εβαλε 27 πόντους στην πρώτη εμφάνιση με τους Νικς κόντρα στους Λέικερς, αλλά κι αυτός σίγησε στην τέταρτη περίοδο. Εκεί, οι Λέικερς άνοιξαν τη διαφορά στους 22 πόντους στα πρώτα λεπτά, για να κερδίσουν τελικά με 17 (99-82).

"Μου αρέσει να παίζω απέναντι στον Μέλο, γιατί πάντα κερδίζω", είπε ο Μπράιαντ χαμογελώντας, θέλοντας να πειράξει τον πρώην άσο των Νάγκετς.

Η απάντηση του Αντονι; "Ο Κόμπι λέει ψέματα. Δεν είναι τραυματίας. Τον ξέρω καλά!".

Μ' αυτά και μ' αυτά, οι Λέικερς έφτασαν τις εννέα συνεχόμενες νίκες επί των Νικς από τον Φεβρουάριο του 2007, όταν γνώρισαν την τελευταία ήττα απέναντί τους.

Και έπειτα από το άσχημο ξεκίνημα με δύο ήττες, ισορρόπησαν το ρεκόρ τους στο 2-2, ενόψει και της επιστροφής του Αντριου Μπάινουμ από τιμωρία στο επόμενο παιχνίδι τους, στο Ντένβερ το Σάββατο.

Οσο για τους Νικς, το ταξίδι στην Καλιφόρνια εξελίσσεται σε πανωλεθρία. Μετά τη δραματική νίκη επί των Σέλτικς στην πρεμιέρα στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, έχασαν στο Οκλαντ από τους Γουόριορς και τώρα στο Λ.Α. από τους Λέικερς.

"Αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με πράξεις, κι εμείς πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να παίξουμε. Είμαστε καλοί. Δεν πρέπει να ανησυχούμε πολύ για τρία ματς στη σεζόν. Θα γίνουμε καλύτεροι", δήλωσε ο Αντονι, ο οποίος προσβλέπει σε εξιλέωση της ομάδας του στην αναμέτρησή της με τους Κινγκς στο Σακραμέντο, το Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα