Τρία ματς το Σάββατο (3/12) στην 7η αγωνιστική της Α1

Με τρία ματς ξεκινάει το Σάββατο (3/12) η 7η αγωνιστική της Α1.

Η αρχή γίνεται στο Ρέθυμνο στις 16:30GR, με τον ΑΓΟΡ να υποδέχεται το Μαρούσι. Οι κρητικοί έχουν δείξει στις πρώτες αγωνιστικές πως είναι ιδιαίτερα δυνατοί στην έδρα τους και θα προσπαθήσουν να πάρουν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Στέργιος Κουφός περιμένει από τους παίκτες του να επιβάλλουν το ρυθμό τους απέναντι στο Μαρούσι.

Η ομάδα των βορείων προαστίων, όμως, έχει πολύ μεγάλο κίνητρο, καθώς ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Στα τελευταία

ματς, οι αμαρουσιώτες έχουν αποδείξει πως διαθέτουν ανταγωνιστικοί ομάδα, αλλά έχουν χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια, με δύο μόλις πόντους.

Στις 19:00GR διεξάγονται δύο παιχνίδια, με το Περιστέρι να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Ηλυσιακό.

Οι πράσινοι δέχθηκαν τη... σφαλιάρα από την Καβάλα, αλλά στη συνέχεια βρήκαν τον εαυτό τους απέναντι στην ΚΚ Ζάγκρεμπ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περιμένει από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν με σεβασμό τον Ηλυσιακό και να επιστρέψουν στις επιτυχίες και στην Α1. Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Φλεβαράκης παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν έχει πολλές ελπίδες απέναντι στους πράσινους και η ομάδα του θα αντιμετωπίσει το ματς ως ένα καλό τεστ για τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Τέλος, ένα ιδιαίτερο δυνατό ματς αναμένεται στο Περιστέρι, όπου η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Το Περιστέρι προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα από τον Ηλυσιακό και απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλει να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οσο για τον ΠΑΟΚ, προέρχεται από νίκη επί του ΑΓΟΡ, ωστόσο, παρουσιάζει ακόμη σημαντικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει από τους παίκτες του πιο σταθερή απόδοση απέναντι στο Περιστέρι, προκειμένου ο Δικέφαλος να πάρει το δεύτερο "διπλό" για φέτος και να μείνει σε τροχιά τετράδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα