Τριάδα... Κυπέλλων

Χαίρετε, κύριοι. Επιβεβαιώθηκε χθες το over 2,5 στο Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά αυτό που με ικανοποιεί ιδιαίτερα είναι ότι αποφύγαμε το χαμηλό 1,90 της Γιουβέντους και -ορθώς, όπως αποδείχθηκε- στραφήκαμε στο υψηλό "2" της Γοδόι.

Πάμε στα σημερινά. Χθες λέγαμε πως το μεγάλο σε πλήθος αγώνων δεν είναι απαραίτητα καλό και σήμερα έρχεται η επιβεβαίωση. Τα περισσότερα ματς είναι για το Κύπελλο Ισπανίας, έναν θεσμό που δεν τον... υποτιμούν μόνο οι μεγάλοι, αλλά εσχάτως και οι μικροί, καθώς όλες οι ομάδες θα παρατάξουν 11άδες με

πολλές αλλαγές.

Αν θα κρατούσα κάτι από τα ισπανικά ματς, θα ήταν το υψηλό over 2,5 της φιλενάδας Λα Κορούνια, η οποία σκοράρει με ευκολία. Προς τα πολλά γκολ ίσως να κινηθώ και στο παιχνίδι της Κόρδοβα με την Μπέτις.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα θα κρατήσω τρεις "1". Της Γουόλσολ με τη Ντάγκεναμ, ποντάροντας στα μαύρα χάλια των φιλοξενουμένων και της Γέοβιλ με τη Φλίτγουντ. Εδώ πάω στον "1" λόγω απόδοσης (2.05 στον ΟΠΑΠ). Εξάλλου, έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που τις χωρίζουν δύο κατηγορίες. Κλείνω με τον "1" της Παλέρμο επί της Σιένα για το Coppa Italia.

Keywords
Τυχαία Θέματα