Τσιώλης: Να κάνουμε το παιχνίδι μας

"Πρέπει να πιέσουμε τον Ολυμπιακό, και όχι να έχουμε παθητική συμπεριφορά. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας". Με τα παραπάνω λόγια ο Σάκης Τσιώλης έδωσε το στίγμα του για το πως θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του Αστέρα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη επισήμανε: "Προσπαθούμε και ψυχολογικά να μην σταθούμε στο όνομα του αντιπάλου. Στόχος μας

πάντα είναι η νίκη".

"Η συνάντηση είναι ενημερωτική. Σε σχέση με την ΑΕΚ γυρίζει ο Χουανίτο, όπως και ο Πουλίδο που δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Τους υπολογίζουμε. Η εβδομάδα κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν με ομάδες όπως η ΑΕΚ δεν κάνεις 1-2 γκολ, δεν παίρνεις αποτέλεσμα. Η ατομική ποιότητα που έχουν μας δημιούργησε προβλήματα. Κάπως έτσι θα πάμε και με τον Ολυμπιακό", τόνισε αρχικά ο Σάκης Τσιώλης.

Σε ερώτηση για το ματς με τον Ολυμπιακό, απάντησε: "Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι γιορτή. Με μεγάλη ευχαρίστηση θ' αντιμετωπίσουμε αυτό τον αντίπαλο. Κοιτάμε να πάρουμε τους βαθμούς. Προσπαθούμε και ψυχολογικά να μην σταθούμε στο όνομα του αντιπάλου. Στόχος μας πάντα είναι η νίκη".

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που προηγήθηκε, ανέφερε: "Ρεαλιστικά, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και έχει καλό ρόστερ. Είναι πρόβλημα το ότι είμαστε υπεράριθμοι. Ο Αστέρας είχε 17 τελικές, την ώρα που ο αντίπαλος είχε 8-9. Σε αντίθεση με πέρυσι που δεν έκανε ευκαιρίες η ομάδα. Παίζει ρόλο η ρέντα στο ποδόσφαιρο αλλά και το αν κυνηγάς ή όχι το σκορ. Το κακό είναι ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αν εξαιρέσεις τη φάση του Μπρέσκα στο 0-0, όλες οι υπόλοιπες ήταν χωρίς κεντρικό φορ".

Για το πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με το δεδομένο της αναμέτρησης του παιχνιδιού του Champions League, είπε: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ποιότητα και στην αποκατάσταση. Είναι ψυχολογική ή οπτική η κούραση. Οργανωτικά και σε επίπεδο δυνάμεων δεν θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να πιέσουμε τον Ολυμπιακό, και όχι να έχουμε παθητική συμπεριφορά. Μου αρέσει η επιθετική φιλοσοφία του έχει ως ομάδα... Δεν πρέπει να πάμε με αντίπαλο την κούραση του αντιπάλου. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Για το ποιες αλλαγές σκέφτεται να κάνει, σχολίασε: "Ο Σολάκης έχει κάνει επέμβαση στη μέση. Δεν πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Μόνο στην τακτική. Πρέπει οι κεντρικοί μας χαφ να μην είναι επιθετικοί και τα 2 αμυντικά χαφ να ντουμπλάρουν τις άκρες. Κρατάμε ομοιογένεια. Κάποια πρόσωπα θα αλλάζουν και πάντα με γνώμονα αυτό που εξυπηρετεί τον Αστέρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα