Τζιμπούρ: Νίκη με τον... 12ο παίκτη μας

Το ματς με την Μπορούσια Ντόρτμουντ αποτελεί την τελευταία ελπίδα του Ολυμπιακού ώστε να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης από τον όμιλο του Champions League και ο Ραφίκ Τζιμπούρ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα με την βοήθεια του κόσμου στο Καραϊσκάκη. Ο αγλγερινός αναφέρθηκε στα δύο προηγούμενα ματς με Μαρσέιγ και Αρσεναλ,

εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και έστειλε μήνυμα στους γερμανούς της Ντόρτμουντι πως "αυτοί πρέπει να προσέξουν τα στοιχεία του δικού μας παιχνιδιού και όχι εμείς".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ραφίκ Τζεμπούρ στο match program του αγώνα με την Ντόρτμουντ όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

Η ομάδα μας υποδέχεται τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, τι γνωρίζεις για την γερμανική ομάδα και ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτήν; "Η Ντόρτμουντ θα έλεγα ότι παραμένει μια μυθική ομάδα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είναι πολύ γνωστή για τους πολύ θερμούς φιλάθλους της. Πέρσι ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο γερμανικό πρωτάθλημα".

Στο παιχνίδι πρέπει να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας δίνει ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από τη νίκη. Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη και αν ναι τι πρέπει να κάνει για να πετύχει το στόχο του; "Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα βαθμό μας αναγκάζει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό και μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας".

Στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ η ομάδα παρουσιάστηκε σίγουρα πιο ανέτοιμη σε σχέση με την αντίπαλό της, όμως παρ’ όλα αυτά προσπάθησε, ενώ με την ’ρσεναλ, που είχε δυο παιχνίδια

Keywords
Τυχαία Θέματα