Τζιμπούρ: Περήφανοι για το διπλό

Ο Ράφικ Τζιμπούρ δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Μασσαλία και τόνισε πως είναι αισιόδοξος για πρόκριση των ερυθρόλευκων στους 16 του Champions League.

"Είμαστε υπερήφανοι για το παιχνίδι μας, γιατί σκοπός μας ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν σαν τελικός για εμάς και δώσαμε τα πάντα για

να πάρουμε το διπλό. Πιστεύω ότι το αξίζαμε", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο Τζιμπούρ και συνέχισε:

"Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και δώσαμε τα πάντα. Οπότε χάσαμε πολύ ενέργεια. Ξεκινήσαμε με βαριά πόδια και λίγο πόνο. Έχουμε αρκετούς παίκτες τραυματίες και πρέπει να πούμε την αλήθεια. Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς".

Αναφορικά με το παιχνίδι απέναντι στην ’ρσεναλ που ακολουθεί, σχολίασε: "Θα ξεκουραστούμε. Πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να προσέξουμε πολύ γιατί αυτή τη στιγμή είναι επίφοβος κάποιος τραυματισμός. Και εύχομαι στο ματς με την ’ρσεναλ να είναι όλοι παρόντες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Τέλος, για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, είπε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί δώσαμε δύο δυνατά ματς και τώρα είμαστε πολύ κουρασμένοι. Θα εξαρτηθεί από την στάση μας και από το πώς θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και το πόσο πολύ θέλουμε τους τρεις βαθμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα