Βάργκας: Στα ντέρμπι, όλα γίνονται

Ο Φαμπιάν Βάργκας παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στο ντέρμπι της Κυριακής (6/11), ωστόσο, τόνισε πως η ΑΕΚ θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οπως είπε, άλλωστε, "...σε ένα ντέρμπι, τα πάντα μπορούν να συμβούν".

Ο κολομβιανός μέσος της Ένωσης σχολίασε συγκεκριμένα: "Ο Παναθηναϊκός

παίζει στην έδρα του και μπροστά στον κόσμο του. Θεωρητικά έχει μεγαλύτερο κίνητρο και πιθανότητες για τη νίκη. Εμείς, όμως, θα μπούμε για ό,τι καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέχωρα από όλα τα άλλα, αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Είναι ένα ντέρμπι, άρα τα πάντα μπορούν να συμβούν".

Αναφορικά με την ήττα από την Λοκομοτίβ, ο Βάργκας, είπε: "Προφανώς και δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα, η ομάδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League και μαθηματικά. Αυτό όμως πέρασε και ξεκίνησε η προετοιμασία γι` αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή σε αυτό το ντέρμπι".

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ατμόσφαιρα σε τέτοια ντέρμπι, τόνισε: "Τα παιχνίδια αυτά είναι ξεχωριστά κυρίως για τους οπαδούς. Υπάρχει αντιπαλότητα των οπαδών και αυτοί είναι που θέλουν περισσότερο τη νίκη. Από κει και πέρα οι ποδοσφαιριστές πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δείχνουν τι μπορούν να κάνουν και σε τι κατάσταση είναι και όχι μόνο σε αυτά τα παιχνίδια. Το βασικό είναι να υπάρχει μία συνέχεια".

Τέλος, ρωτήθηκε αν θέλει να σκοράρει σε ένα ντέρμπι και απάντησε: "Σίγουρα το γκολ στα ντέρμπι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από κει και πέρα έχει σημασία και η συνολική δουλειά που κάνουν όλοι, πόσο βοηθάει ο καθένας τον συμπαίκτη του να σκοράρει ένα γκολ. Μακάρι να βάλουμε γκολ το οποίο να είναι συνολικής δουλειάς για να το πανηγυρίσουμε όλοι η ομάδα μαζί".

Keywords
Τυχαία Θέματα