Βλέπει Εργοτέλη, πολλά τα προβλήματα

Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τη νίκη επί του Πανιωνίου, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το ματς της 19ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη. Πολλά τα προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στους τραυματίες προστέθηκε και ο Νταβίντ Φουστέρ, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (26/1) ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού

για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Τα προβλήματα για ακόμα μία φορά είναι πολλά και ο Βαλβέρδε θα γνωρίζει την Παρασκευή (27/1) αν θα έχει επιστροφές.

Ελπίδες για να είναι ετοιμοπόλεμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου (28/1) έχουν μόνο οι Φουστέρ και Τοροσίδης, που σήμερα περιορίστηκαν σε ατομικό πρόγραμμα. Για τον ισπανό πάντως εκφράστηκε φόβοι για σοβαρή ζημιά, ωστόσο υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία καθησύχασε το ιατρικό επιτελείο.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο Φουστέρ δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο γόνατο που να εμπνέει ανησυχία. Οι εξετάσεις του ήταν καθαρές και ο δεν παρουσίασε βλάβη στον σύνδεσμο ή στον μηνίσκο του δεξιού του γονάτου.

Ο Τοροσίδης από την πλευρά του, νιώθει καλύτερα, οι ενοχλήσεις στον έσω πλατύ του δεξιού γόνατος έχουν υποχωρήσει και την Παρασκευή (27/1) θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Αντιθέτως οι Χολέμπας και Τζιμπούρ δεν έχουν ελπίδες να προλάβουν. Ο ελληνογερμανός έκανε μέρος της προπόνησης και μετά ατομικό, ενώ αερόβιο πρόγραμμα έκανε ο Τζιμπούρ. Αμφότεροι θα προφυλαχθούν, ώστε να είναι έτοιμοι 100% για το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ευχάριστα ήταν τα μηνύματα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μιραλάς, του οποίου η θλάση έχει προοδεύσει, αλλά κι αυτός τρέχει για να προλάβει το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι και ο Μόνχε, που όμως κι αυτός έδειξε βελτίωση. Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή (27/1)

Keywords
Τυχαία Θέματα