Ξεκίνησε ο έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το επιτελείο του Πρίγκιπα

Το... κατώφλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι πέρασαν το πρωί οι άνθρωποι του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και ξεκίνησαν τον οικονομικό και νομικό έλεγχο, ο οποίος θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες.

Από την στιγμή που κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (7/11) διευθετήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες που υπήρχαν και υπογράφτηκαν τα έγγραφα εμπιστευτικότητας, όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ από τους ανθρώπους του Σαουδάραβα επενδυτή.

Οπως

κι έγινε, αφού από το πρωί της Τρίτης (8/11) το επιτελείο του Πρίγκιπα ξεκίνησε τον έλεγχο των στοιχείων που τους παρέχονται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι είναι αρκετά συνεργάσιμοι.

Τον έλεγχο για λογαριασμό του Σουλτάν Αλ Σαούντ διενεργούν ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο οικονομικός του σύμβουλος Αναστάσιος Μπερέτας και άλλοι δύο ορκωτοί λογιστές.

Οπως έχουμε αναφέρει η συγκεκριμένη διαδικασία θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδων και μόλις ολοκληρωθεί ο Πρίγκιπας θα καταθέσει σε ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ, τα 15 εκατ. ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα