Ξενίδης: Είναι ανεξέλεγκτο

Πολλές φορές η αλήθεια είναι πικρή και επίπονη. Πρέπει όμως να αναφέρεται και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Γιώργος Ξενίδης, παραδέχθηκε ότι λόγω των κακών σχέσεων που επικρατούν μεταξύ Ηρακλή και ΕΠΟ, είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση σε ότι αφορά τους οπαδούς της ομάδας. Ο Ξενίδης παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΤ3

και κάλεσε την ΕΠΟ να κάνει (επιτέλους) ένα βήμα για την εξομάλυνση των σχέσεων, πριν τα πράγματα γίνουν ακόμη χειρότερα.

Αρχικά εξέφρασε την αντίθεσή του για το περιεχόμενο του πανό και κατήγγειλε τον διαιτητή Τσακαλίδη. "Σίγουρα είναι λάθος κάποια πράγματα που γράφει το πανό. Επειδή όμως ήμουν ο πρώτος που πήγα στον διαιτητή στην διακοπή του αγώνα, καταγγέλλω την συμπεριφορά του. Μου είπε ότι "διακόπτω το παιχνίδι για τη φράση παπαγαλάκια δημοσιογράφοι". Θεωρώ ότι ο διαιτητής ήταν προκατειλημμένος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας, ο Ηρακλής, υποβιβάστηκε άδικα στη Δ' Εθνική. Πλέον η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη", είπε και συμπλήρωσε:

"Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που ήταν υπό του μηδενός. Είχαμε όλη τη καλή διάθεση να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ΕΠΟ ενδεχομένως να ζητήσουμε και συγνώμη για χειρισμούς άλλων παραγόντων που ήταν στον Ηρακλή. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα επικοινωνίας. Δυστυχώς όμως δεν βρήκαμε το έδαφος που περιμέναμε. Κάναμε πόσα αιτήματα και δεν μας δόθηκε ούτε η παράταση γα να ενισχυθούμε αγωνιστικά. Υπάρχει λοιπόν μια τεράστια κόντρα. Το ποιος φταίει πρέπει να το συζητήσουμε. Δεν είμαι παράγοντας, αλλά είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και θέλω να κάνω έκκληση. Ο Ηρακλής εκφράζει αυτή τη στιγμή τη κοινωνία. Βλέπετε τι γίνεται σε όλη την ελληνική κοινωνία. Καταδικάζουμε το ξέσπασμα, αλλά δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Πρέπει να δουν ότι η Πολιτεία (η ΕΠΟ δηλαδή) θα κάνει μια ενέργεια".

Ερωτηθείς για την ανακοίνωση του κ Μπιτσαξή, απάντησε ότι "έδειξε απίστευτα αντανακλαστικά μετά από αυτά τα επεισόδια. Δεν τα έδειξε όμως όταν ο Ηρακλής χρησιμοποιήθηκε ως εξιλαστήριο θύμα - κι ενώ περάσαμε ένα έντονο καλοκαίρι με στημένα, με κασέτες - και υποβιβάστηκε στη Δ' Εθνική. Η αγανάκτηση του κόσμου είναι μεγάλη και δεν μπορούμε να τον ελέγξουμε. Ας μας δείξουν ότι κάτι αλλάζει στην αντιμετώπιση του Ηρακλή. Δεν θα πληρώσει ο Ηρακλής τη κόντρα του πρώην προέδρου κυρίου Τάκη με την ΕΠΟ. Κάποιοι που εκπροσώπησαν τον Ηρακλή, τον έφτασαν σε αυτό το σημείο. Ζητήσαμε τη βοήθειά τους, αλλά δεν την είχαμε. Πρέπει να υπάρξει επικοινωνία γιατί με μονόπλευρη προσπάθεια δεν μπορεί να εξομαλυνθεί η κατάσταση", είπε για να καταλήξει.

"Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει αύριο στην ομάδα. Για να καταλάβετε, όλη την εβδομάδα μου τηλεφωνούσαν οι άνθρωποι από το Αγιονέρι και ήθελαν να φορέσουν μπλουζάκια που θα έγραφαν ότι η φυσική θέση του Ηρακλή είναι στην Σούπερλιγκα. Δεν μπορεί να μας απορρίπτουν όλα τα αιτήματά μας στην ΕΠΟ, δίχως μάλιστα να συνεδριάσουν. Είπαμε να αναγνωρίσουμε τα λάθη των άλλων. Να βάλουμε ένα τέλος. Να μην παίζουν με την ψυχολογία του κόσμου αυτή

Keywords
Τυχαία Θέματα