Ζήτησε βελτίωση, σκέφτεται αλλαγές

20:42 6/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Η έβδομη διαδοχική νίκη και η βελτίωση της εικόνας στον αγωνιστικό χώρο είναι ο διπλός στόχος του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Δράμας. Αυτό ακριβώς ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που σκέφτεται να ανακατέψει την τράπουλα, ενώ παράλληλα προβληματίζεται και για τον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του β'

γύρου με τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο.

Στο Λιμάνι επικρατεί ένας μικροπροβληματισμός για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που δεν είναι ο καλύτερος δυνατός. Αυτό, όμως δεν αλλάζει και ο Βαλβέρδε περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν βελτιωμένοι συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο βάσκος τεχνικός φρόντισε να στείλει το μήνυμά του στους παίκτες και τους επεσήμανε τα λάθη, που λίγο έλλειψε να κοστίσει στον Ολυμπιακό νέα βαθμολογική απώλεια στο Καραϊσκάκη.

Αυτό, που θέλησε να καταστήσει σαφές ο Βαλβέρδε στους παίκτες είναι πως περιμένει από αυτούς άμεση βελτίωση του αγωνιστικού τους προσώπου.

Την ίδια ώρα, προβληματίζεται για την αρχική 11άδα και σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Στο μυαλό του υπάρχει η σκέψη να κάνει από μία αλλαγή σε κάθε γραμμή.

Με δεδομένη την απουσία του Χολέμπας, που είναι τιμωρημένος, ο Μέλμπεργκ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, με τον Μαρκάνο να πηγαίνει στο αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Μακούν, που βοήθησε στον τομέα της κυκλοφορίας με τον Ατρόμητο και ανεβάζει στροφές μετά τον τραυματισμό του, φαίνεται πως θα κερδίσει τη θέση του Μοντέστο, με τους Μανιάτη και Φουστέρ να διατηρούνται στο αρχικό σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για ακόμα μία αγωνιστική ο Ιμπαγάσα αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής, καθώς δεν θεωρείται 100% έτοιμος. Ακόμα και στην αποστολή να βρεθεί, στην 11άδα δεν πρόκειται να βρεθεί.

Οσο για την γραμμή κρούσης, όλα δείχνουν πως Τζιμπούρ και Μιραλάς θα πάρουν φανέλα βασικού, με τους Φετφατζίδη, Μόνχε και Αμπντόυν να διεκδικούν θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα