Ντεμπούτο Μίλεφ στην Αλεξανδρούπολη

20:36 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Εθνικός υποδέχεται την ΕΑΠ, με τον Σκοπιανό ακραίο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Α1.

Έχοντας για πρώτη φορά φέτος στη σύνθεσή της τον Σκοπιανό ακραίο Βλάντο Μίλεφ, η ΕΑΠ αντιμετωπίζει τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη.
Παρά

την κοινή πορεία των δύο ομάδων (ισοβαθμούν στην 5η θέση), ο προπονητής της πατρινής ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος, έχρισε φαβορί της αναμέτρησης τους γηπεδούχους:

«Το φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Εθνικό είναι ο αντίπαλος μας ο οποίος αγωνίζεται εντός έδρας και επιπλέον διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, οπότε θα έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ κα να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα το γεγονός της απόκτησης του Βλάντο Μίλεβ είναι σημαντικό και παρότι ο παίκτης δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί πλήρως στο κλίμα της ομάδας, είναι μια λύση η οποία θα μας βοηθήσει».

Μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη ο αρχηγός του Εθνικού, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος: «Για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη όχι μόνο στο αυριανό ματς με την ΕΑΠ αλλά και στο επόμενο με τον ΑΟ Κηφισιάς, αφού μετά έχουμε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.
Προερχόμαστε από μια πολύ άσχημη εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό η οποία ελπίζω να μας αφυπνίσει. Νομίζω χειρότερα απ' ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να παίξουμε, αλλά σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να είμαστε πιο άνετοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα